Gratis Antigeen (snel)testen voor bedrijven en werknemers!

Testen op onze locaties: binnen 1 uur getest!

Laat je personeel testen op 1 van onze locaties wanneer het ze het beste uitkomt.

Testen op jouw bedrijf: Flexibiliteit!

Wij komen het personeel testen op de bedrijfslocatie wanneer het jou het beste uitkomt! (vraag naar de voorwaarden)

Als er één collega corona-gerelateerde klachten heeft of besmet is, en daardoor je andere medewerkers in thuisquarantaine moeten of ziek worden, kan dat grote impact hebben op je bedrijf.

Wat moet je doen wanneer een medewerker positief test? Of wil je weten of er een medewerker besmet is met het COVID-19 virus? Het hebben van een testbeleid en/of laten testen van de medewerkers kan van groot belang voor je personeel en je bedrijf zijn. Laat ons je  medewerkers (regelmatig) snel-testen en binnen 15 minuten weet je zeker of, en bij wie er corona besmettingen zijn. Ben je op zoek naar een testbeleid, bijvoorbeeld het wekelijks testen van medewerkers? Ook hier kunnen we volledig bij ondersteunen.

Houdt je organisatie open en gezond

Je wilt jouw werknemers toch ook graag gezond aan het werk houden? Dat kan. En veilig!

Nu het testen van werknemers door het Ministerie van Volksgezondheid wordt vergoed, is het testen voor zowel de werkgever als de werknemer gratis!

Door het laten (snel)testen wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot én uitval door ziekte en quarantaine verminderd!

Mocht je nog vragen hebben over deze service of wil je direct een afspraak maken neem dan contact met ons op! Bel 085 – 400 15 15 of mail naar  info@coronatestlatendoen.nl

 

 

Wij adviseren graag vrijblijvend over de beste oplossing voor jouw situatie, maatwerk mogelijk!